Forynge dit ansigt derhjemme: hurtige resultater for blot øre

Vil du hurtigt opdatere og lysne huden, udjævne rynker og stramme den ovale? Hvem drømmer ikke om det! - du siger.

Der er en stor mulighed for at udføre foryngende ansigtsprocedurer derhjemme med dine egne hænder og kun for øre. Alt du skal gøre er at tage lidt tid for dig selv. Resultatet bliver ikke værre end nogle salonprodukter.

Hvis du tager en sådan maske i en måned, kan du virkelig slette 7-10 år fra dit ansigt. Resultatet varer længe nok. Og så kan du gentage alt.

hvordan man forynge dit ansigt med folkemedicin

Sådan fungerer anti-aging 2-i-1 ansigtsmasker

Essensen af anti-aging-pleje er, at den består af 2 enkle trin: først skal du påføre en skrubbe med ravsyre og derefter en skrælning baseret på æblecidereddike.

Deres opgave er at ødelægge og eksfoliere det øvre stratum corneum af døde celler, som i sig selv allerede synligt renser og opdaterer epidermis.

Disse produkter inkluderer også meget kraftige anti-aging ingredienser: ravsyre, æblecidereddike, sheasmør, panthenol, urtete. Deres komponenter trænger dybt ind i dermis, fugter og nærer det, stimulerer cellulær cirkulation, produktionen af sit eget kollagen og fremskynder celleregenerering.

Nyttige ingredienser til anti-aging behandlinger, hvordan de fungerer

Ansigtsforyngelse derhjemme giver hurtige resultater, hvis aktive ingredienser er inkluderet i hjemmets opskrifter. Læs beskrivelsen af de vigtigste aktive ingredienser til sådanne procedurer. At vide, hvordan de fungerer med vores udseende, vil ikke være overflødig.

Ravsyre anvendes aktivt i kosmetologi, da det har en lang række effekter. Forskere har godt undersøgt dets gavnlige egenskaber og indikerer dets evne til at forbedre vævsregenerering og vigtigst af alt evnen til selektivt at påvirke beskadigede dermisceller.

Med hjælp fra ravsyre i kosmetiske formuleringer opstår der meget vigtige ændringer i vores hud:

 • fine rynker udglattes;
 • lave ar fjernes
 • hævelse i ansigtet forsvinder
 • inflammatoriske processer fjernes;
 • kapillær blodcirkulation forbedres;
 • porer ryddes, og deres størrelse reduceres;
 • aldersrelateret visning bremses;
 • Kollagenproduktion stimuleres.

Regelmæssig inkludering af denne ingrediens i kosmetisk pleje forbedrer ikke kun vores udseende, men forlænger også mærkbart ungdommen.

Bemærk, at ravsyre har kontraindikationer: allergier, betændelse i huden, uhelede sår, graviditet.

Dette nyttige stof findes i kirsebær, æbler, kefir; skat, bryggergær. Så ved at indarbejde disse fødevarer i naturlige hjemmelavede opskrifter får du også fordelene ved det.

Ravsyre kan indgå i formuleringen af mange færdige kosmetikprodukter. Hjemmebehandlinger bruger tabletter fra et apotek.

Æblecidereddike - Kun et naturprodukt af høj kvalitet er inkluderet i hjemmemedicinerne til ansigtet. Køb ikke billig æble-duftende eddike, der er rigelig i butikshylderne, ellers beskadiger du din hud.

Sheasmør (sheasmør) er meget populært inden for kosmetologi. Dette skyldes dets sammensætning og gavnlige virkning på dermis.

sheasmør til ansigtsforyngelse

Cirka 80% af produktet er triglycerider og 17% fedtsyrer samt carysteroler. Takket være dets komponenter har shea blødgørende og beskyttende egenskaber, har en regenererende virkning og aktiverer dannelsen af kollagen. Samtidig fugtes huden dybt, bliver mere elastisk og er mindre tilbøjelig til at falme.

Shea-produkter hjælper med at udjævne små strækmærker og rynker, beskytter mod ultraviolet stråling og ubehagelige vejrforhold, eliminerer irritation efter barbering, bekæmper acne og acne, hjælper med at slippe af hård hud, styrke håret.

Produktet føjes til forskellige kosmetiske formuleringer: emulsioner, lotioner, cremer, salver, sæber, balsam, fugtighedscreme, hårbalsam og shampoo.

Det er som et hjælpestof involveret i behandlingen af eksem, allergier, betændelse, udslæt, solskoldning, forfrysninger, insektbid.

OBS!Dette produkt anbefales ikke til personer, der er allergiske over for nødder og latexprodukter.

Du kan erstatte sheasmør med kokosolie. Det er et værdifuldt naturligt og harmløst hudplejeprodukt.

Dexpanthenol er et lægemiddel, det er et B-vitamin. Det er inkluderet i nogle lægemidler og kosmetiske produkter og behandler med succes forskellige hudlæsioner og fugter dermis dybt.

Midlet omdannes i kroppen til pantothensyre og er aktivt involveret i kulhydrat-fedtstofskiftet. Det normaliserer også metaboliske processer, fremskynder processerne for celledeling (mitose), stimulerer celleregenerering og styrker kollagenfibre.

Dexpanthenol er uundværlig for varme og solforbrændinger, for helbredelse af sår og revner, anden skade på overhuden, for ble udslæt og dermatitis hos børn og voksne.

Det er inkluderet som hovedingrediens i cremer, salver, spray med lignende navne. Alle er praktisk talt ens i deres handling, da de er baseret på vitamin B5 og kun kan afvige i dets koncentration. Det er allergivenligt.

Virkninger på ansigtshuden:

 • lindrer betændelse, lindrer irritation
 • forbedrer vævsregenerering og normaliserer hudens kappes beskyttende funktioner;
 • blødgør og gendanner meget tør epidermis og øger elasticiteten;
 • fugter effektivt, inklusive efter chapping, og fjerner hurtigt afskalning i den kolde årstid;
 • beroliger og regenererer epidermis efter udsættelse for solen.

Opskrift på en foryngende skrubmaske med ravsyre

Hovedformålet med denne procedure er at dybt rense epidermis og starte foryngelsesprocessen på grund af indflydelsen af de gavnlige komponenter i sammensætningen.

Ingredienser:

 • ravsyre - 1 tablet;
 • shea (eller kokosnød) smør - 1 tsk;
 • semulje - 1 tsk;
 • mælk - efter konsistens.

Forberedelse og anvendelse:

 1. Mal tabletten til pulver og fortynd den i 1 tsk kogende vand.
 2. Tilsæt 1 tsk kosmetisk olie og bland godt.
 3. Tilsæt semulje til en ret tyk blanding. Fortynd det med varm mælk og bring en cremet konsistens.
 4. Påfør blandingen på ansigt, hals og décolleté og lad den sidde i 15 minutter.
 5. Vask med ethvert rengøringsmiddel (mousse, skum, hydrofil olie), massér let dit ansigt. Tør af med tonic.

Efter den første påføring vil du bemærke, hvordan din hud bliver hydreret, opdateret og strammet. Og hvis du gør dette et par gange om ugen i en måned, forynges dit ansigt mærkbart.

OBS!Hvis det er første gang du bruger ingredienser i dine hjemmebehandlinger, skal du sørge for at lave en allergitest. Påfør sammensætningen på albuens indre krølle og se reaktionen.

Opskrift på foryngende æblecidereddikes skrælemaske

Det næste trin i foryngelsesproceduren er påføring af skrælning. Dyb rensning fortsætter, mere fugt trænger ind, overfladen af epidermis udjævnes og strammes, porerne reduceres.

Ingredienser:

 • æblecidereddike - 1 tsk;
 • bouillon af salvie, lind eller grøn te - 50 ml;
 • panthenolcreme - 1 tsk.

Forberedelse og anvendelse:

 1. Forbered urtelinfusion eller bryg grøn te. Afkøles lidt.
 2. Bland æblecidereddike og afkog og tilsæt fløde.
 3. Påfør ansigtet, og undgå øjenområdet.
 4. Lad det sidde i 5 minutter og skyl med varmt vand.

Udfør proceduren efter den første skrubbemaske med ravsyre eller separat. Kursus: 2 gange om ugen i en måned. Ved hver nye procedure skal du tilføje 1 minut til eksponeringstiden, hvilket giver op til 10 minutter ved kursets afslutning.

Bemærk:efter at du har fjernet kompositionen, bemærker du muligvis let rødme, den er ikke skræmmende og går hurtigt.

Så du har lært to opskrifter, der hjælper dig med at passe på din hud og få den til at se ung og smuk ud. Disse foryngende ansigtsbehandlinger er overkommelige og effektive. Sørg for at bruge dem i din hjemmepleje. Resultatet vil glæde dig.