Effektive og tidstestede folkemedicin mod rynker under øjnene

Hudlinjer og folder i ansigtet er tegn på utilstrækkelig pleje og uundgåelig aldring. Naturlige, hjemmelavede folkemusikemedier slipper af rynker under øjnene uden injektioner, løft og laser. Du skal bare finde ud af, hvilke enkle og overkommelige muligheder for foryngelse der passer til alderen.

måder at forynge huden omkring øjnene på

Mulige årsager til rynker omkring øjnene

Øjenlågene er tyndere end andre dele af ansigtet, hele kroppen og er mere modtagelige for negative faktorer. På grund af den lille mængde kollagen og elastin, manglen på subkutant fedt, forstyrres dermal struktur hurtigere.

Hvorfor rynker vises tidligt under øjnene:

 • støv, toksiner og andre skadelige miljøpåvirkninger
 • medfødt disposition for tidlig aldring
 • hormonelle og metaboliske ændringer
 • alkoholmisbrug, rygning;
 • mangel på vitaminer i kroppen
 • spiseforstyrrelser;
 • kronisk søvnmangel
 • muskelsvækkelse
 • dehydrering;
 • stress.

Stærk solstråling virker ikke kun udendørs, men i mindst 3 timer indendørs. Overskydende UV-lys forårsager fotografering. Den oxiderende virkning af frie radikaler er også forbundet med UV-stråler.

Først på grund af blinkende (10. 000 gange / dag) vises sammentrækninger af ansigtsmuskler, når de griner, skæve øjne, tynde streger i øjnene. Sådanne rynker kaldes "krage fødder". Ansigtsfoldninger vises under påvirkning af hængende hud.

Anti-rynkemassage omkring øjnene

massage som en metode til at forynge huden omkring øjnene

Forrens rens ansigtet fra makeup og urenheder. Derefter masseres der med 5 dråber mandelolie - tryk let på huden omkring øjnene med fingrene. Proceduren gentages en gang dagligt i 4-5 uger.

Mere kompleks type massage:

 1. Lukkede øjne. Venstre øje masseres med venstre hånd, højre øje masseres med højre.
 2. Mellem- og ringfingernes puder trækkes fra bunden af øjenbrynene langs det ubevægelige øvre øjenlåg til templerne.
 3. Bevægelsen stoppes ved templet og trykkes flere gange.
 4. Massér i den modsatte retning langs den nedre kant af banen til det indre hjørne (næsebroen). Gentag 3-4 gange.
 5. Letpunktsbevægelser masserer huden omkring øjenhulerne i samme retning. Gentag 5-6 gange.
 6. Fingre, der er fastgjort i en knytnæve, placeres på lukkede øjenlåg. Uden at tage væk forsøger de at åbne øjnene og løfte øjenbrynene. Gentag 3-4 gange.
 7. De lægger håndfladerne på templerne, presser opad og river pludseligt deres hænder af. Gentag 5-6 gange.

Isterninger masseres efter rengøring af huden og påføring af en creme. Frosne infusioner af birk og salvieblade anvendes.

Kosmetiske opskrifter, der hjælper med at fjerne rynker

Det er ikke kun salonprocedurer, der hjælper med at forynge din hud. Hjemmemedicin fungerer godt. Ifølge grundlæggeren af det berømte kosmetikmærke er 10 minutters ansigtsbehandling om morgenen og aftenen nok til at holde huden ung og strålende.

Anvendelse af en maske er en komprimering vanskelig at "klemme" på 10 minutter. Tiden brugt på ansigts- og kropspleje kan være op til 1 time dagligt.

Is

Ved at gnide ansigtet med frosne infusioner hjælper juice med at udjævne eksisterende ansigtsrynker og forhindrer dannelsen af nye hudlinjer. Under indflydelse af kulde øges blodcirkulationen, overskydende væske fjernes.

OBS!Isterninger bruges ikke, hvis der er edderkopårer, slid, snit, sår omkring øjnene.

En infusion af mynte, kamille, lind, calendula fremstilles foreløbigt (individuelt eller som en samling). Andele: 1 spsk. l. urter på en kop kogende vand. Insister 15 minutter, filtrer. Hældes i forme, frosne i køleskabet (fryser).

Umiddelbart før proceduren vasker de ansigtet uden sæbe eller renser dem med lotion. Isterningen er pakket ind i en bandage. Gnid de ydre hjørner af øjnene, nedre øjenlåg med lette bevægelser langs massagelinjerne.

Gadgets

Brug varme infusioner og afkog, udrullede poser med bryggede urter i en varm form. Lav lotions med persille. Grønne tages friske, frosne eller tørrede. Brug en infusion af kamilleblomster, calendula, roser til kompresser.

Lotioner til øjenlåg:

 1. Persille er hakket.
 2. Tilsæt 1 tsk til greener. svagt brygget te.
 3. Bland med 30 dråber A-vitamin (fedtet opløsning fra et apotek).
 4. Bandagen foldes i 4-5 lag fugtet med det tilberedte produkt.
 5. Klem overskydende væske ud og påfør øjenlågene.
 6. Lotionerne står i 20 minutter.

Bomuldspuder gennemblødt i friskbrygget grøn te afkølet til kropstemperatur kan bruges til proceduren. Lotions er tilbage i 10-15 minutter. Te-antioxidanter virker ved at neutralisere virkningen af frie radikaler, der ødelægger celler. Procedurerne kan udføres en eller to gange om dagen.

Vigtigt!Efter lotion blødgør huden, lyser op, glatter ud.

Saft af aloe vera, ingefær, ananas, citron, rosenvand fugter huden og øger dens elasticitet. Fugt bomuldspuder med et af de valgte midler. Påfør øjenlågene og øjnene, lad det virke i 15-20 minutter. Saften kan bruges til at smøre huden.

Masker

masker til foryngelse af huden omkring øjnene

Bioaktive stoffer i frisk frugt, æg, honning opfrisker huden, slippe af med rynker. Frugtsyrer opløser epidermale skalaer og fremmer hudfornyelse. Listen over naturlige midler til forebyggelse af rynker inkluderer juice og papirmasse af vandmelon, abrikos, banan, avocado, havtorn.

For fedtede, rige, tunge produkter, der strækker tynd hud, bør ikke påføres området under øjet.

Agurk bruges til at fremstille den enkleste anti-rynke maske. Gnid frugten på et rivejern, påfør papirmassen på en gasbind på øjenlågene i 15 minutter.

Æggehvide strammer huden under øjnene. Masken tilberedes med tilsætning af havregryn:

 1. Bland 1 spsk. l. æggehvide med ½ spsk. l. havregryn.
 2. Blandingen påføres området omkring øjnene.
 3. Lad produktet stå i en halv time.
 4. Vask med vand.

Kartofler indeholder beroligende stoffer. antiinflammatoriske, blegemidler. Tynde skiver fra knolden påføres øjenområdet på samme måde som agurkskiver. Ristede rå kartofler eller juice friske de nedre øjenlåg.

Kan bruges til at påføre kartoffelmos blandet med ostemasse på området under øjet. Forfrisk og blødgøre området nær øjnene med en lotion eller en komprimering fra urteinfusion, så produktets komponenter trænger bedre ind i dermis.

Olier

Dette er et naturligt og omkostningseffektivt alternativ til kosmetisk anti-rynke creme. Vegetabilske fedtstoffer er rige på gavnlige syrer, vitamin E. Olier får ansigtet til at se yngre og friskere ud. En enkel måde at bruge er at suge en vatrondel med det valgte produkt og tørre let af huden.

Hvilke olier bruges til rynker under øjnene:

 • druefrø;
 • hybenfrø;
 • mandel;
 • hjul;
 • argan;
 • oliven,
 • avocado;
 • hørfrø.

Tip:

 • Vegetabilske fedtstoffer kan bruges som massage eller maske inden sengetid.
 • Produkterne påføres de nederste øjenlåg fra templerne til næsen for at forbedre lymfestrømmen og mikrocirkulationen.
 • Hvis du smører fugtig, varm hud efter et bad eller bad, absorberes olien bedre og efterlader ikke en fedtet glans.

Opskrift:

 1. Bland 1 spsk. l. honning, glycerin og olivenolie.
 2. Blandingen påføres omkring øjnene.
 3. Massér forsigtigt.
 4. Lad produktet være tændt i et kvarter.
 5. Resterne fjernes med en vatrondel.

Regelmæssig påføring af olien giver en synlig reduktion af krage fødder i øjnene på øjnene og lyser de mørke cirkler under de nedre øjenlåg. Produktet fjerner døde celler, fugter og strammer huden.

Effektivitet af metoder

Start anti-aging pleje så tidligt som muligt for at forsinke rynker så meget som muligt. Det er lettere at håndtere ekspressionslinjerne i øjnene. Det er sværere at håndtere dybe folder forårsaget af tyngdekraftens virkning og strækning af huden. Det er meget vanskeligt at fjerne allerede dannede rynker i en alder af 45+ ved kun at bruge hjemmeprocedurer.

Effektiviteten af de midler og procedurer, der er anført i artiklen, varierer. Effektiviteten af maskerne er højere, når den påføres grundigt renset og fugtet hud (ved hjælp af et dampbad, komprimering, speciel lotion). Virkningen afhænger af sammensætningen af det anvendte middel, dets friskhed.

Professionelle kosmetiske procedurer, plastikkirurgier udføres for at minimere dybe rynker. Behandlingsomkostninger er meget højere end hjemmeplejeomkostningerne.

De mest effektive folkemedicin mod rynker under øjnene efter 30, 35, 40, 45, 50, 55

 • Alder efter 25er det bedste tidspunkt at starte anti-aging behandlinger. Argan, jojoba, hybenolier bruges til at massere området omkring øjnene. Fugt overhuden med masker med agurk og avocadomasse. Fytokemikalier stimulerer regenerering af kollagen. Smøring med æggehvide hjælper med at undgå rynker og udjævner lave riller. Brug ikke sæbe til vask. Du har brug for en speciel makeupfjerner til øjenlågene (gel, skum). Efter rensning påføres en kosmetisk creme i ansigtet bortset fra området omkring øjnene. Dette område af huden kræver speciel kosmetik med vitaminer, antioxidanter, hyaluronsyre, UV-filtre.
 • Efter 30 årPåfør nærende og lysende masker. Tilsæt yoghurt, revet agurk, aloe vera, havregryn. Påfør masken 2 gange om ugen i 15-20 minutter. Gnid huden med en blanding af afkølet grøn te, citronsaft og en knivspids gurkemeje.
 • Efter 35 årbruges folk og færdige kosmetik til at eliminere eksisterende rynker. Der skal være sådanne komponenter som kongelig gelé, ginsengekstrakt, phytohormoner - planteanaloger af østrogener.
 • Ved 40er det ikke nok at kun bruge anti-rynke cremer. Brug for ampuller, serum, kapsler med en høj koncentration af aktive ingredienser. Kurset udføres i 2-3 uger, resten af tiden bruger de cremer, masker, folkemedicin.
 • Efter 45 åraccelererer hormonel ubalance aldersrelaterede ændringer i kroppen. Påfør produkter med kongelig gelé af bier, fytoøstrogener. Om aftenen, efter rengøring af huden, massage med olivenolie, avocado, shea eller macadamiaolie.
 • Ansigtshud ved 50falmer markant. Brug af fortyndet citronsaft til lotions og masker hjælper med at fjerne døde celler. Alfa-hydroxysyrer og C-vitamin hjælper med at slippe af med alderspletter. Værktøjet bruges 1-2 gange om ugen. Konsekvenserne af at bruge anti-aging kosmetik, folkemæssige opskrifter til foryngelse er ikke umiddelbart mærkbare. Det øverste lag af huden fornyes i en ung alder inden for 28-34 dage. Efter 40–50 år bremses celleudskiftning. Den fuldstændige fornyelse af epidermis hos ældre sker inden for mere end 60 dage.
 • Efter 55 årinfusioner, lotioner, cremer og andre hjemmelavede produkter anvendes med forsigtighed til anti-aging procedurer. En skånsom behandling af falmet hud - en maske med en banan. Påfør ½ frugtpuré. Masken lades virke i 15-20 minutter. Resterne vaskes af med vand. Banan- og avocadopuré kan blandes med yoghurt og honning, en olieopløsning af vitamin E. Lycopen i tomater virker mod hudens ældning. Brug tomatjuice til lotions og masker. Tilsæt et par dråber citronsaft til produktet. Moden aldrende hud reagerer godt på papaya masker. Enzymet papain ødelægger døde celler, lyser alderspletter.

Forholdsregler ved brug

hvordan du kan forynge huden omkring øjnene derhjemme

Det anbefales ikke at bruge mere end et nyt produkt om ugen til foryngelse og pleje under øjet. Der anvendes kun friske produkter. Opskriften justeres afhængigt af hudtype. Doser reduceres for følsom epidermis, og allergifremkaldende stoffer er udelukket.

Bland ingredienserne i en keramik-, glas- eller plastbeholder. Før brug skoldes beholderen med kogende vand. De opbevarer hjemmelavet kosmetik i glasbeholdere, underskriver fremstillingsdatoen og sammensætningen. Selv i køleskabet er holdbarheden kort - fra 2 til 7 dage.

Forebyggelse

For at undgå rynker anbefales det ikke at misbruge alkohol, drikke nok rent vand og ikke ryge. Den daglige diæt er beriget med frugt og grøntsager med antioxidanter, vitaminer, bioflavonoider, fytohormoner.

Huden omkring øjnene skal passes - grundigt renset for kosmetik og snavs, brug regelmæssigt fugtigheds- og nærende cremer, folkemedicin. Vær opmærksom på, hvilket område i ansigtet kosmetikken er beregnet til, hvad de indeholder.

Tag korte pauser hver time. Luk øjnene for at slappe af musklerne. Du har brug for beskyttelse mod UV-stråling - en speciel creme og briller med mørke linser.

Anmeldelser af kosmetologer

 1. En hudlæge, kosmetolog, anbefaler infusion af grøn te, agurkmasse, aloejuice til anti-aging pleje af øjenlågene. Specialisten taler positivt om brugen af minimalt invasive foryngende procedurer med hyaluronsyre og botox i alderdommen.
 2. Dermatolog, kosmetolog bekræfter, at folkemedicin giver den nødvendige hudhydrering. Færdige anti-aging kosmetik forbedrer mikrocirkulationen, gendanner strukturen på dermis. Du har brug for komponenter som hyaluronsyre, kollagen, elastin, panthenol, planteekstrakter, vitamin A og E.
 3. En kosmetolog advarer mod at bruge masker lavet af frisk frugt for ofte. Den anbefalede frekvens er 1 eller 2 gange om ugen. For at forhindre tørhed efter proceduren skal du smøre huden med en nærende creme.

Kvinders anmeldelser

Anmeldelse nr. 1

“Jeg bruger folkemedicin som et supplement til færdiglavet kosmetik. Cremer, geler, tonics er altid ved hånden, intet behøver at gnides eller blandes. Færdige kosmetiske filmmasker og andre typer er nemme at påføre og fjerne, de spreder sig ikke. Jeg bruger folkemedicin til rynker under øjnene i weekenden, på ferie for at forkæle min hud med naturlige stoffer. "

Anmeldelse nr. 2

“Folkemedicin fungerer godt for lave rynker. Det skal anvendes korrekt for ikke at få irritation, allergiske reaktioner. Jeg bruger masker med honning og kanel, naturlægemidler, æggehvide. "

Anmeldelse nr. 3

“Rynker på panden og krage fødderne omkring øjnene dukkede op efter 30 år. Jeg forsøgte ikke at glemme at anvende en fugtgivende, nærende creme. Jeg ryger ikke, drikker alkohol, spiser meget sæsonbetonet frugt. Jeg laver masker med abrikos, æble, urtepulver. Jeg tørrer mit ansigt med hjemmelavet rosenhydrolat, fortyndet salvie og mynte-tinkturer. Foldene på panden blev glattet ud, og tynde streger forblev under øjnene. "

Rynker under øjnene vises på grund af hudens strukturelle træk i dette område, høj aktivitet i ansigtsmusklerne. Det er vanskeligt at beskytte en person mod de negative virkninger af mange faktorer på daglig basis. Derfor kan rynker under øjnene mærkes så tidligt som 25 år.

Brug af folkemedicin hjælper med at afværge hudens aldring og fremkomsten af tegn på aldring. For at bekæmpe eksisterende rynker skal du bruge færdige anti-aging kosmetik på samme tid.