Hvordan man laver anti-aging ansigtsmasker derhjemme

anti-aging ansigtsmasker

Foryngende ansigtsmasker anbefales at vælge under hensyntagen til hudtypen. Retsmidler vises fra 25 år, når celler begynder at producere mindre kollagen.

Mangel på dette stof såvel som fugt fører til for tidlig ældning. Hjemmelavede ungdoms ansigtsmasker er naturlige, sikre og effektive. De fleste af dem er velegnede til følsom hud.

Brug af naturlige skønhedsprodukter

Masker lavet derhjemme indeholder ikke skadelige kemikalier. De indeholder ekstremt nyttige produkter. Du skal dog sørge for, at der ikke er allergi, inden du bruger det. Hvis masken vælges forkert, vil den i høj grad tørre huden eller tværtimod aktivere talgkirtlerne og øge sværhedsgraden af den fedtede glans. Foryngelsesmasker giver resultater inden for en måned. Huden bliver friskere og mere elastisk.

Disse formuleringer påføres ren hud. Dyb peeling kan udføres. Området omkring øjnene bør undgås, da det er meget følsomt. Foryngende masker påføres 2 gange om ugen, ikke oftere. De kan kombineres med produkter til aldrende hud. I slutningen af proceduren påføres en creme (den skal også vælges i overensstemmelse med hudtypen).

Opskrifter til effektive masker

Æterisk olie bruges aktivt i kosmetologi. Det anvendes alene eller kombineret med andre produkter.

Masker tilberedes også på basis af æg, grøntsager og frugt.

Her er nogle enkle madopskrifter, du kan finde i køleskabet:

 1. Ægmaske. For at forberede det skal du slå proteinet og blande med 1 tsk. citronsaft. Produktet påføres på renset hud, opbevares i 3 minutter. For at konsolidere effekten skal du anvende en maske med æggeblomme. Pisk en æggeblomme og bland med 1 spsk. l. olivenolie (hvis du ikke har en ved hånden, skal du bruge solsikkeolie). Tilsæt 5 dråber citronsaft til blandingen. Det opbevares i 20 minutter, hvorefter det fjernes med koldt vand. I slutningen af proceduren skal du anvende en fedtet creme. Det vil give dyb hydrering.
 2. ansigtsmaske med mel
 3. Masker med mel. For at forberede et foryngende middel skal du tage pisket æggeblomme og blande med mel i en mængde på 15 g. Det hældes gradvist i den resulterende masse. Du skal få en creme fraiche. Den påføres med en børste, efterlades i 15 minutter og vaskes af med citronvand.
 4. Kartoffelbaseret produkt. Denne grøntsag tilsættes ofte til hjemmelavede masker; det betragtes som ungdommens eliksir. Kartoffelmos påføres huden omkring øjnene. Væsken fra en rå grøntsag udglatter fine rynker. For at forberede en nærende maske skal du male 2 kartofler, tilsæt 80 ml mælk og et pisket æg. Bland ingredienserne grundigt, og tilsæt derefter en lille terning med smør. Du kan præ-smelte det. Blandingen påføres i 15 minutter. For at give en naturlig rødme skal du tilføje 1 spsk. Jeg revede gulerødder.
 5. Lotion til aldrende hud. Det hjælper med at bekæmpe de første tegn på aldring. For at forberede næringsstoffet blandes ægget med creme fraiche i lige store mængder, derefter tilsættes 1 tsk. alkohol og 2 tsk. Appelsinjuice. Blandingen påføres på et rent ansigt, derefter påføres en nærende creme. Orange kompenserer for manglen på vitaminer og værdifulde mikroelementer, der er nødvendige for at give næring til huden; det har også en blegende virkning.
 6. Løsning til citronskal. For at forberede det skal du male citronskal. Væsken skal have medium densitet. Masken påføres jævnt på overfladen af ansigtet, opbevares i 7 minutter og vaskes af. Værktøjet bruges 3 gange om måneden.

Fugtigheds- og ernæringsmæssige blandinger

Disse formuleringer forbedrer hudfarven, mætter den med fugt og værdifulde stoffer. Der er tre af de mest populære opskrifter:

 1. Herculean flagerbaseret maske. For at mætte huden med fugt og vitaminer er det nødvendigt at forberede et produkt med havre. Du skal tage 15 g af dette produkt og blande med den samme mængde honning. For at produktet kan opnå den ønskede konsistens, skal der tilsættes protein. Masken opbevares i 20 minutter og fjernes derefter med en vatrondel.
 2. Sammensætning til fregner og alderspletter. Til madlavning skal du tage 2 spsk. l. citronsaft og bland med den samme mængde honning. Du skal få et homogent produkt. Det påføres ren hud med en børste. For de bedste resultater skal du dække med servietter. Den tilberedte sammensætning kan opbevares i køleskabet i en uge. Hvis du har tør eller følsom hud, skal du springe denne maske over. Blegning skal ske inden påføring. Efter afslutningen af proceduren fugtes huden med en creme.
 3. Maske til aldrende hud. For at forberede det skal du tage 10 g havregryn og blandes med et æg. Massen skal være tyk. Det påføres ansigtet, opbevares i 20 minutter og skylles derefter med koldt vand.

Mælk- og gærprodukter

Anti-aging masker derhjemme udglatter rynker.

De anvendes i 20 minutter:

 1. Mælkemaske. Det toner huden og forhindrer for tidlig ældning. Til madlavning skal du tage 250 ml varm mælk og 150 g havregryn. Denne mængde kræver 15 g olivenolie eller solsikkeolie. Den resulterende blanding påføres på ren hud, vaskes derefter af og påføres en fugtighedscreme.
 2. Gærprodukt. For at forberede det skal du tage 50 g af dette produkt og fortynde det i vand til en creme fraiche. 15 g vegetabilsk olie tilsættes til gæren, blandes og påføres ansigtets overflade. Masken absorberes godt, den fjernes efter 20 minutter.

Andre populære opstillinger

Blandet med banan, kartoffel eller druesaft skal bruges til at forynge huden.

De mætter celler med fugt:

typer af anti-aging masker
 1. Bananbaseret middel. Den tropiske frugt gnides på et fint rivejern og blandes med 10 g mælk. Ejere af fedtet hud rådes til at tilføje et par dråber citronsaft til denne maske. Blandingen holdes i 25 minutter. Mælk kan bruges til skylning.
 2. Maske banan + fløde + kartofler. En banan blandes med 10 g fløde, der tilsættes revne kartofler. Massen skal få en konsistens af creme fraiche. Det påføres på huden og omkring øjnene. For at forbedre effekten skal du lægge en gasbind på dit ansigt. Produktet opbevares i en halv time, hvorefter det fjernes.
 3. Drue maske. Det strammer huden og forbedrer dens turgor. Druer forhindrer for tidlig ældning. For at forberede et foryngende middel skal du tage 15 g naturlig juice og påføre med en serviet. Produktet opbevares i 15 minutter og vaskes derefter af. Det anbefales at bruge det 2 gange hver 10. dag. Effekten er mærkbar efter 20 behandlinger.
 4. Naturlægemidler. For at gøre huden mere elastisk er det nødvendigt at male greens og blande med en lige stor mængde creme fraiche. Blandingen påføres i 15 minutter, derefter anvendes en nærende creme.
 5. Persimmon-maske. For at forberede det skal du hugge en persimmonfrugt, tilsæt 1 tsk. vegetabilsk olie og den samme mængde creme fraiche. Produktet påføres på renset hud. Du skal få en tyk masse. Det vaskes af efter 30 minutter, derefter påføres en fugtighedscreme.
 6. Kindløft. Til madlavning skal du tage 10 ml kokosmælk og kombinere med 15 g honning. Havreflag knuses separat. Masken påføres på dampet hud, opbevares i 15 minutter.
 7. Ansigtsvandmelon. For at få en næringsstofblanding skal du tage 60 g papirmasse, blandes med 10 ml honning og et æg. Ingredienserne er formalet. Du skal få en tyk masse. Det påføres på renset hud og vaskes af med vand efter 10 minutter.

Foryngende ansigtsmasker derhjemme er nemme at forberede, det vigtigste er at overholde de angivne doser og følge instruktionerne. Men hvis det valgte middel forårsager allergi, er det værd at foretrække en anden opskrift.