Pude rynker på ansigt: funktioner, specifikationer og anmeldelser

Grundlaget for skønhed af en person, der betragtes som en fuld nats søvn. Mange kvinder synes, det er en kur for hele organismen. De fleste kosmetologer mener, at søvn er en af årsagerne til fremkomsten af rynker i ansigtet. Den konstante udgør af den kvinde i den periode, resten af natten bidrager til, at rynker i huden, som over tid forværres. For at forhindre dem, vil være med til at afbøde de rynker, der dukkede op på markedet for nylig, og refererer til hjælp af forebyggelse.

Pude

Forårsager rynker

For at sikre en korrekt og sund søvn, det er vigtigt at forstå, hvordan til at sove om natten for at undgå rynker i ansigtet. Stillingen er valgt for en nattesøvn, har en indvirkning på den glathed af huden.

At sove på din side forårsager rynker på ansigtet i kontakt med pude. Linned folderne er dannet til at komprimere og deformere huden. Hvis den varige virkning er udsat for den ene halvdel af ansigtet, kan det medføre korrektion af det ovale. Omkring øjnene vises små rynker mellem øjenbrynene en dyb fold.

At sove på maven fører til dannelsen af rynker på halsen. Huden krymper på den ene side og strakte sig på den anden.

Natten hvile på bagsiden er den mest gunstige, fordi der ikke er nogen interaktion med en pude og slapper af ansigtets muskler.

Hvem er den pude?

At bruge dette produkt til alle mennesker, uanset køn. Producenten fremhæver, at den pude rynker på ansigt især har brug for kvinder, hvis alder spænder fra 25 til 68 år. Efter al denne tid, og kroppen begynder gradvist fade. Der er en opbremsning af metaboliske processer, så resten har brug for mere tid.

Fordelene ved at bruge puden indeholde følgende punkter:

 • Huden forbliver glat i enhver position.
 • Gør det at støtte rygsøjlen i nakken.
 • Forbedre blodcirkulationen i ansigtet.
 • Forhindrer forekomsten af nye rynker og folder.
 • Hævelse af ansigtet.

Producenten fremhæver, at puden er holdbar og kan tjene sin elskerinde i mindst 40 år. I løbet af denne tid, det vil fjerne behovet for at bruge dyre injektioner af Botox, anti-aging cremer og slippe af kirurgisk ansigtsløftning.

Sammensætning og form af produkter

Pude til at sove rynker er lavet af høj kvalitet latex, som er ortopædiske. Det hjælper til at få den ønskede effekt, at holde hovedet i en behagelig stilling, og ikke skabe rynker i huden i løbet af natten hvile.

Pude form er ganske usædvanligt, men det er meget behageligt for at sove. Produktet har et aftageligt betræk, usædvanligt design, lavet af ortopædiske latex.

Ifølge statistikker, i mere end 25 år, personen er i en tilstand af søvn, så puden rynker på ansigt vil gøre ham til permanent at bevare ungdommelighed af huden.

Princippet om den pude

Produktet har en positiv effekt på huden, uanset position under søvn på din side eller på ryggen. Princippet om drift af puder af rynker, baseret på en række forskellige depressioner og divisioner på det. Strukturen af det produkt, der giver dig mulighed for at korrekt hold dit hoved og hals, som giver komfort og effektivitet.

Pude rynker

Kun puden har 9 afdelinger, der udfører følgende funktioner:

 • Den 1. skaber en glidende overgang fra bagsiden og hals.
 • 2nd korrekt støtter nakken.
 • 3rd giver en behagelig stilling af hovedet.
 • 4th giver en hævet overgang fra søvn tilbage til den position, for at sove på din side.
 • 5 giver perfekt lateral støtte i ansigtet og på halsen.
 • 6th skaber praktisk skulder.
 • 7 forhindrer samspillet af produktet med den person.
 • 8. holder hals og ryg.
 • 9 forhindrer, at den glider af hovedet fra puden.

Produktet kræver ingen særlige tilgange til brugen af det. Nok til at lægge en pude i sin vante plads og placeret på hovedet. Problemer i brugen af produkter, der ikke forekommer i 99 % af kvinder. Nogle piger kan synes ubehageligt at bruge det. I dette tilfælde, vil de nødt til at vænne sig til den pude eller bare læse retningslinjerne.

Pude anti rynke påvirker hele kroppen. Det genopretter blodcirkulationen i kinder, pande, hals og øjne, forbedrer tilstand af huden og udjævner selv dybe rynker.

Desuden kan denne vare ikke medføre ubehag i form af smerter i skuldre, ryg, hals og hoved. Pude forhindrer dannelsen af ødem, ikke deformere den sarte hud i ansigtet, og ikke efterlade nogen spor af blå mærker.

Hvordan man bruger produktet

Hovedet skal være sat i den fordybning, som er placeret i midten af puden. Halsen er komfortabel og ikke følelsesløs. Du henvende sig til side, og lyset falder ind under den pude på grund af sin form og materiale.

Under søvn pude fra rynker ikke prominaetsya under hovedet på grund af den korrekte og komfortabel position.

At lægge mærke til reduktion af rynker på huden, fabrikanten anbefaler for at bruge det hver nat. Sover 8-10 timer vil give mulighed for et par uger til at stramme huden og forbedre sin elasticitet og glathed.

Ifølge forskning, 98% af kvinder inden for 2-3 uger bremset processen med fremkomsten af nye rynker og har forbedret tilstand af dermis.

Hvilke resultater, der er iagttaget efter brug af puder?

Produktet, som er produceret for relativt nylig, giver mulighed for at få en lang række positive virkninger. Første af alle, den pude fra rynker:

Pude til at sove
 1. Afslapper musklerne i ansigtet.
 2. Forhindrer forekomsten af nye rynker.
 3. Giver en sund søvn i forskellige rejser.
 4. Ikke danne rynker på huden.
 5. Bidrager til skabelse af vedvarende anti-aging effekt, som gør det muligt ikke at bruge penge på dyre behandlinger med Botox.
 6. Understøtter hals og hoved i en komfortabel pude position, som giver mulighed for at få en god hvile.
 7. Huden på ansigt, ikke røre puden, så det er glattet.
 8. Forbedrer blodcirkulationen i kinder, pande, øjne, og hals.

Før masseproduktion pude mod rynker blev testet.

For at sikre, at produktet har haft en rigtig foryngende effekt, er det nødvendigt at købe fra pålidelige sælgere, der kan bekræfte ægtheden, der hører til at sove.

Prisen for produktet

For at bestille en pude kun på den officielle hjemmeside for producenten. Du kan købe det i ortopædisk salon eller i butikken, det er umuligt. For at foretage en booking, er du nødt til at forlade programmet. Omkostningerne kan variere.

Anmeldelser af læger og købere

Mange eksperter er af den opfattelse, at en af betingelserne for skønhed for kvinder er den rigtige kropsholdning under søvn. Derfor, i henhold til de anmeldelser, pude rynker - en fantastisk opfindelse, der hjælper med at forebygge smerter i ryggen og forbedre dit udseende.

Takket være produktet af en kvinde vågner op i morgen føle sig frisk og forynget. I første omgang pude fra rynker, er du nødt til at være vant til, at sove på det meget behageligt.

Eksperter bemærk følgende fordele ved produktet:

 • kvinder har færre rynker;
 • der er brug for ryg og rygrad;
 • i morgen, kvinden føler sig mere energisk på grund af forbedret adgang af blod til hovedet.

Læger findes i produktet, og nogle negative sider:

Produktet
 1. Den høje pris på en pude.
 2. At vænne sig til og sove på det, det vil tage nogen tid.

Det bør være underforstået, at den pude vil ikke fjerne allerede eksisterende rynker, det kan forhindre nye.

I henhold til anmeldelser, pude fra rynker på ansigt årsager til at kvinder, der har brugt produktet til at sove, positive følelser. Unge piger erhverve et produkt for at forhindre udviklingen af rynker i fremtiden. Nogen tid efter ansøgning puder kvinder bemærkes, at det er behageligt at sove og venstre smerterne i ryggen. Hudens tilstand er forbedret, og der var en reduktion af rynker. I morgen, kvinder føler sig frisk og udhvilet.

Negative anmeldelser er umulige at sove på en pude på grund af sin usædvanlige form. Der er også en høj værdi af produktet.

Konklusion

Opfyldelsen af moderne medicin giver mulighed for at forlænge de unge og reducere antallet af for tidlige rynker i ansigtet.

At overholde de nødvendige regler, det er muligt for at bevare din ungdommelige hud og frisk teint:

 • Har brug for at sove til at gå i seng senest kl 23:00. Søvn tid, og må ikke være mindre end 7-8 timer.
 • At sove bedst i mørke.
 • Før nattens hvile, ventilere rummet til at fremkalde flow af frisk luft.
 • Det er bedst at sove på ryggen eller mere tilbøjelige til at rulle over.
 • Du kan bruge innovative engineering i form af særlige puder.
 • Sørg for at bruge særlige kosmetik til ansigt.
 • At opgive brugen af store mængder af mad, inden de går i seng.

Hjælp pude fra rynker på ansigt, er du nødt til at forstå, at det innovative produkt er ikke en magisk kur mod rynker, men hjælper til at undgå for tidlig forringelse af huden. Bruger det i et kompleks sammen med korrekt ernæring, en god hvile og høj kvalitet kosmetik, er det muligt at opnå en virkelig effektiv resultat.