Hvordan fjerner rynker under øjnene: alle moderne metoder

Nedenfor er beskrivelser af alle moderne midler - fra kosmetiske til hardware - som du kan bruge til at fjerne rynker under øjnene. Måder nok til, at nogen kvinde kunne vælge pleje i henhold til deres behov.

hvordan til at fjerne rynker under øjnene

Til at starte med prøve til reagere på mange spændende spørgsmål: "er det Muligt at reducere rynker under øjnene?"

For at fjerne sådanne ulemper, det er faktisk lettere end alder rynker, fordi den mekanisme af deres forekomst er forskellige. Rynker vises på grund af sammentrækning af musklerne. Fjerne følelser, ikke rynke på næsen, panden, ikke smalle øjne og hud igen er glat og jævn. Alder rynker er organiske forandringer i hud, kollagen og elastin fibre. Et andet problem er, at rynker over tid "fast". Huden gradvist mister sin evne til at genoprette og "pauser" i steder for den største stress. Så nogen rynker på huden, der vises som et resultat af stærke udtryk, skal ses som en prognose for fremtiden, og at vi derfor må begynde at handle. Til korrektion af rynker, kan du bruge en af disse metoder.

Hvordan til at fjerne rynker under øjnene folkemusik retsmidler

De mest populære behandlinger er masker og komprimerer. Opskrifter er mange, blandt dem er det muligt at finde deres egen, dem, der passer til din hud. Den mest effektive ingredienser mod rynker, som du kan medtage i hjemmelavede masker, honning, æg, æggeblomme, olie (oliven -, abrikos) og aloe Vera juice. De er alle, i virkeligheden, udgør en naturlig cocktail af vitaminer og aktive næringsstoffer, der nærer huden, hvilket gør det mere tæt. Kraftfuld naturlig antioxidant, er spinat, kanel stimulerer blodcirkulationen, ikke-sure frugter og grøntsager, bananer, ferskner, agurker) – perfekt fugter, og persille og rå kartofler giver god dræning og reducere rande omkring øjnene. Folkemusik retsmidler, kan være meget effektiv, den vigtigste ting – ikke doven til at gøre den procedure, regelmæssigt, for at spare tid til at forberede masker, der, selvfølgelig, er ikke egnet for alle moderne kvinder.

Hvordan til at fjerne rynker under øjnene med makeup

Det bør være underforstået, at for at fjerne rynker (eller reducere eksisterende) med makeup er meget vanskeligt. Flere chancer for succes blandt dem, der med henblik på forebyggelse af sådanne ændringer og begynder at pleje huden alder ikke senere end 21 år gammel. Og det er, hvad der tilbydes af fagfolk:

 1. Cremer, sera, geler. Selv om disse kosmetik er forskellige i tekstur, deres vigtigste opgave er den samme: de spiller en stor rolle i pleje af huden omkring øjenlågene. Deres effektivitet afhænger af den aktive stoffer, så når du vælger en creme, det vigtigste er at læse op, ikke en annonce eller beskrivelse. Komponenter, der håndterer rynker, det hyaluronsyre, micro kollagen, retinol, vitamin a, E og C, naturlig analog af Botox, som fryser folderne af epidermis.
 2. Mask. Producenter ofte ikke tilbyder maske for hud omkring øjnene (efter alle, det er et privilegium for pleje i hjemmet, hvor de kan hurtigt gøre og bruge). Men i linjer af professionelle kosmetik kan du finde et sådant produkt, mens det er meget dyrt.
 3. Gel patches til huden omkring øjnene – de fugter, slappe af, tone, som gør huden stærkere og mere elastiske, og selv om at hjælpe med at eliminere de eksisterende dybe rynker meget effektivt at forhindre fremkomsten af nye, og på et tidspunkt er i stand til at udglatte fine rynker.
 4. Lotion, tonic og cremer. De er normalt designet til at fjerne makeup, men i betragtning af, at cremer bør kun anvendes i godt forberedt ren hud, du kan anvende dem og til at forberede sig på øjenlågene for yderligere kosmetiske procedurer.
hvordan til at fjerne rynker med motion

Hvordan fjerner rynker under øjnene? Øvelser

Med øvelse kan du ikke kun simulere formen af ansigtet, men også for at forhindre forekomsten af rynker, er en af årsagerne til det udseende, som er det tab af epidermis, hudens tone og elasticitet. Øvelser bidrage til at skabe et stærkt "skelet" til overfladen lag af huden, tjene til at styrke musklerne i den øverste og nederste øjenlåg, mindske smilerynker og den langsgående rynker under øjnene, øge tone af øvre øjenlåg. Alle de øvelser, inddrage klip et bestemt område med fingrene og derefter flytning af øjenbryn eller øjenlåg. For eksempel, for at slippe af med "crow' s feet" nødt til at hold forsigtigt med fingerspidserne, til hud på øvre øjenlåg (på kanten af øjet stik), mens at lukke mine øjne og hold dem i denne stilling i nogen tid.

Hvordan til at reducere rynker under øjnene massage

Dette er en effektiv metode til udholdende kvinder, klar til at udføre det daglige arbejde. En fordel ved denne procedure er, at det har absolut ingen kontraindikationer og kan udføres, mens du anvende creme, der tidligere er som følger forbereder huden (udrensning, og anvende en lys gel for en bedre svæveflyvning). Du kan gøre de basale bevægelser som klap og slagtilfælde, og det er muligt at ty til en Japansk shiatsu-massage, der påvirker akupunktur punkter. Også meget nyttigt øje massage med koldt vand.

Hvordan til at fjerne rynker under øjnene i skønhedssaloner

Salon behandlinger omfatter kirurgiske metoder, injektion, hardware.

Henviser til kirurgisk øjenlåg.

Injektion metoder:

 1. Botox indsprøjtninger. Den nervegift har ingen effekt direkte på huden, men giver den cirkulære muskler omkring øjnene til at slappe af. Denne metode giver dig mulighed for at slette de allerede eksisterende rynker omkring øjnene.
 2. Mesotherapy under huden den tyndeste nåle er indført specielt oprettet, der indeholder vitaminer, mineraler, hyaluronsyre, kollagen. Dosis mikroskopiske. Det særlige ved denne procedure er, at de aktive stoffer i problemformuleringen.
 3. Relativ mesotherapy – teknologi injektion injektion under huden, der involverer flere mikroskopiske punkteringer. Den sidste lille, at den procedure, der er stort set smertefri og kan udføres uden lokalbedøvelse.
 4. Kontur. Under huden er særlige præparater fyldstoffer (normalt hyaluronsyre), som syntes at udfylde området under huden. Denne metode er beregnet til meget Moden hud.
 5. Biorevitalization – indsprøjtning af hyaluronsyre. Fra mesotherapy denne metode adskiller sig kun i sammensætningen af de stoffer.

Hardware metoder til fjernelse af rynker omkring øjnene er microdamages af huden, hvilket giver dig mulighed for at køre fornyelse og vækst af nye unge celler. I dag, saloner tilbyder følgende tjenester:

salon behandlinger
 1. Kemisk peeling – hud eksponering til syrer. I virkeligheden, huden er en brænder, hvorefter epidermis grundigt opdateret. For det sarte område omkring øjnene at der er særlige formuleringer.
 2. Myostimulation – er effekten på huden en strøm, som styrker musklerne til at arbejde, og starter de metaboliske processer. Apparater til myostimulation kan købes til brug i hjemmet.
 3. Photorejuvenation – hud pulserende lys. I under-eye denne procedure er ikke tilgængelig, men det er kendetegnet ved en kompleks effekt, således at de rynker under øjnene efter den procedure, der er reduceret.
 4. Hud foryngelse – effekter på epidermis ved et gitter af laserstråler af mikroskopisk tykkelse. Dette udløser den regenerative processer i huden, stimulerer kollagen produktionen.

Den eneste metode, der ikke medfører skader på huden er en hardware-massage. Massagers at stimulere blodcirkulationen i området øje, fremmer lymfe flow, styrkelse og toning den sarte hud omkring øjnene, der er tilgængelige til brug i hjemmet.

Også en omtale af ilt og ozon terapi, som er meget anvendt i kosmetik, herunder kan bruges til at gendanne huden omkring øjnene. I problemformuleringen er indført ilt og ozon blanding, som forbedrer blodcirkulationen, fjerner hævelser og under øjet kredse.

Som du kan se, er de metoder, jeg bruger i skønhedssaloner, er operationelle (omend med lave invasionsevne), og fysioterapi. Den første risici. Før der gribes til injektion af metoder til korrektion, bør være at afveje alle de gode.

Selvfølgelig, disse metoder kan og bør være behørigt kombineret afhængigt af de eksisterende problemer. For eksempel, botulinum toxin indsprøjtninger bør ikke udføres, hvis huden omkring øjnene hævede. For det første, at det er nødvendigt at forberede sig ved hjælp af hardware massage og mesotherapy, at forbedre blodcirkulationen i dette område og vil hjælpe til at undgå komplikationer efter administration af Botox. Hertil kommer, at der er mange nuancer, som efter Botox kan forekomme kompenserende rynker i hjørnet af øjet og på næsen (på grund af den cirkulære muskulatur i øjet er blokeret på ét sted, så hun begynder at samle sig i den anden). Disse bør også overvejes, således, at vælge den optimale program af salon behandlinger kan kun en kvalificeret specialist efter en grundig undersøgelse.